Over ons

Ontdek duurzaam buitenmeubilair op straatmeubilair.net

straatmeubilair.net is een afdeling van Hollland Sport Systems uit Veenendaal. Sportverenigingen wisten ons al veelvuldig te vinden als het om duurzaam buitenmeubilair ging. De laatste jaren merkten wij dat ook andere branches ons benaderden om informatie in te winnen over duurzame tuinmeubelen. De belangstelling hiervoor nam dusdanig toe dat wij hebben besloten om een aparte overzichtelijke website te creëren waarop al het duurzame buitenmateriaal te zien is.

Het complete assortiment duurzaam buitenmeubilair op onze nieuwe website

Op onze nieuwe site vindt u ons gehele assortiment. U kunt in één oogopslag zien welke varianten en afmetingen er zijn van een bepaald product. U vindt er ook alle technische specificaties en montagemiddelen. Zit er niet iets bij wat helemaal aan uw wensen voldoet? Wij leveren ook maatwerk. Zoekt u iets in het hogere segment? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Bestellen gaat eenvoudig. Wilt u liever niet zelf monteren? Geen punt, naar wens staat ons deskundig montageteam ter beschikking.

Ons team

Ons team bestaat uit Nils Toonen, directeur van Holland Sport Systems en straatmeubilair.nl, Jos Martens, adviseur en mw. Willie Timmer van de binnendienst en administratie. Zij staan klaar om al u vragen te beantwoorden en vooral met u mee te denken. Vanzelfsprekend heeft u bij straatmeubialir.net dezelfde service die wij bieden bij Holland Sport Systems. Zijn er toch nog onduidelijkheden? Wij staan u nog steeds graag te woord en u kunt ons dus altijd bellen of mailen.

Nils Toonen

Directeur / Eigenaar

Jos Martens

Adviseur

Willie Timmer

Binnendienstmedewerkster / Administratie